Säckade produkter är ett enkelt alternativ som med fördel kan användas av både privatpersoner och företag. Jehanders storsäck rymmer ca 1 kubikmeter och kan fyllas med grus, kross, singel, sand eller jord. Produkterna levereras med kranbil i Stockholm och Göteborg och dess förorter. Säckarna kan beställas via e-post eller om du ringer till kundtjänst. Säcken ingår vid storsäcksbeställning.

Beställ storsäck

Säckade produkter är ett enkelt alternativ som med fördel kan användas av både privatpersoner och företag.

Storsäcken rymmer cirka 1 kubikmeter (cirka 1,5 ton) och kan fyllas med grus, kross, singel, sand eller jord. Produkterna levereras med kranbil i Stockholm och dess förorter. Säckarna kan beställas via e-post eller telefon till kundtjänst. Säcken ingår vid storsäcksbeställning.

Fördelar med storsäck

Storsäck är ett bra alternativ för den som vill slippa en grus- eller jordhög på infarten eller gräsmattan. Säckarna kan ställas precis där kunderna vill ha materialet, inom en radie på sex meter från bilen. Säckarna är lätta att hantera, tar liten plats och ger lägre hanteringskostnader. Genom att lyfta säckarna med kran får du dem precis dit du vill.

Många moment kan undvikas och det är lättare att planera anläggningsjobbet. Med säckarna blir det inte smutsigt och geggigt, och man undviker materialspill. Du kan vara säker på att varje säck innehåller en kubikmeter jord även om det regnar, eftersom jorden håller sig torr i säckarna och riskerar inte att flyta iväg. Om du behöver olika produkter kan de levereras i samma körning.

Vad gör man med plastemballaget efter att säcken är tömd?

Den tömda säcken kan användas till att frakta trädgårdsavfall till avfallsdepån eller att kompostera trädgårdsavfall i. På SRV sorteras säcken som plastavfall. Du kan också lämna den på vår terminal i Tyska Botten i Stockholm för destruktion.

Om du är ny kund hos oss börjar du med att göra en kontoansökan.  Du får svar inom 1-2 dagar.

Kontoansökan företag

Kontoansökan privatperson